HeimNyheterFellestur til Modalen

Fellestur til Modalen

Vær med DNT tilrettelagt til vakre Modalen med badestrand og en tilrettelagt turløypa langs elven. Turen egner seg for alle med og uten hjul, så kom og vær med på denne siste høstferie dagen.
Dato: søndag 11 oktober
Tid: kl.13
Parkering: ved kirke eller i Modalen senteret.
Oppmøte: utenfor Mobryggja restauranten.
Turen er gratis, Vi tar skriftlig påmelding ifm smittevern. vi går i puljer om det trengs.
Vi tar turen med start ved Mobryggja restaurant og ned mot badevika og langs elven, under brua. Så opp i byggefeltet og over brua langs veien til båt havnen. Hele rundturen er på sirka 2 km.
Turløypa langs elven går på grus og gras. Ved sti opp mot byggefelt er grusen delvis rennet vekk og dermed er stien noe smalere å gå opp. Vanskelig parti her med E-rullestol. En kan snu og kjøre samme veien tilbake. Flott langs elven med fjord og flott natur i vente. Vi er veldig takknemlig at Teknisk etat i Modalen skal utbedre stien nå før fellestur. Tusen takk til Magne Verpelstad ved Modal kommunen.I samarbeid med Mobryggja restaurant kan vi tilby alle deltagere en gratis kopp kaffe og is til barna. Du får en kupong og fin refleksbånd fra Nordhordland Turlag ved mål linje. Mobryggja Restaurant disker opp med Fårikål, raspeballer og ovsnbakt laks, fish and chips, grillet kylling, biffsnadder og hamburger tallerken for de som blir sulten etter turen. Åpningstiden er fra 12-18.00 på søndag.Oppvarmet basseng i Modalen kommune er også åpent fra kl.12.30-17.00 men dessverre ikke fullt tilrettelagt for rullestol brukere i denne omgangen.

Håper å se deg,
mvh,